We are so excited to announce our resort's opening for 2024. We will be welcoming you from the 1st of May!

Εμπειρίες

Ανακαλύψτε τα Καλύτερα Μέρη για να Επισκεφθείτε και να Δείτε στην Κέρκυρα

Βυθιστείτε στο Μύθο και τη Μαγεία

ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

Σμαραγδένια νερά, χρυσές ακτές, καταπράσινα τοπία. Δεν είναι τυχαίο ότι η Κέρκυρα είναι το στολίδι του στέμματος των ελληνικών νησιών. Με πλούσια μυθολογία, συναρπαστική ιστορία και ενδιαφέρουσα πολιτιστική κληρονομιά, η Κέρκυρα είναι εξίσου αξιόλογη όσο και όμορφη ως προορισμός -εξού και ο χαρακτηρισμός «η γόησσα της Μεσογείου».

Εκμεταλλευτείτε στο έπακρο το χρόνο σας σε αυτό το όμορφο νησί και εξερευνήστε αυτό το μείγμα μύθου, ιστορίας και πολιτισμού προσφέρει, μέσα από τις εξατομικευμένες εμπειρίες και δράσεις που σας προτείνουμε.

ΖΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

 • Γευσιγνωσία Κρασιού & Λαδιού

  Απολαύστε μια ξεχωριστή εμπειρία γευσιγνωσίας κρασιού και λαδιού και δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να δοκιμάσει μερικά από τα πλέον εξαιρετικά προϊόντα των φημισμένων οινοποιείων και των αρχαίων ελαιώνων του νησιού. Μάθετε για τις ποικιλίες σταφυλιών της Κέρκυρας, ανακαλύψτε την ιστορία του λαδιού, του δικού μας «υγρού χρυσού» και γευτείτε τις υπέροχες πατροπαράδοτες γεύσεις του Ιονίου.

  ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ: ΑΠΡΙΛΙΟ – ΟΚΤΩΒΡΙΟ
  ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

 • Εργαστήρια Κεραμικής

  Εργαστήρια κεραμικής
  Δοκιμάστε την αρχαία αυτή τέχνη και ανακαλύψτε τις παραδοσιακές τεχνικές που χρησιμοποιούν οι Κερκυραίοι εδώ και χιλιετίες. Αυτά τα πρακτικά εργαστήρια είναι μια θαυμάσια ευκαιρία να μυηθείτε στην τέχνη της κεραμικής υπό την καθοδήγηση έμπειρων αρχιτεχνιτών και να φτιάξετε το δικό σας μοναδικό ενθύμιο, ένα αναμνηστικό από τις διακοπές σας στο νησί.

  ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ: ΑΠΡΙΛΙΟ – ΟΚΤΩΒΡΙΟ
  ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

 • Island Hopping

  Τέλειες παραλίες, κρυστάλλινα νερά και ηλιοφάνεια. Το καλοκαίρι είναι η πιο ονειρεμένη εποχή, και μια τέτοια περιήγηση είναι η ιδανική ευκαιρία να βυθιστείτε στη μυθική ομορφιά του Ιονίου. Από γοητευτικά χωριά μέχρι πανέμορφους απομονωμένους όρμους που είναι εντελώς απρόσιτοι από τη στεριά, εσείς αποφασίζετε τι θέλετε και εμείς το υλοποιούμε.

  Το island hopping tour είναι ο πιο διασκεδαστικός τρόπος να δείτε από κοντά την ασύγκριτη φυσική ομορφιά της Κέρκυρας.

  ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ: ΑΠΡΙΛΙΟ – ΟΚΤΩΒΡΙΟ
  ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ

 • Θεματικές Περιηγήσεις

  Εξερευνήστε τα πολλά πρόσωπα της Παλιάς Πόλης της Κέρκυρας, που συγκαταλέγεται στα Μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO, σε ξεναγήσεις που σας μεταφέρουν πίσω στο χρόνο. Ανακαλύψτε την πλούσια ιστορία της πόλης και τα ίχνη από τους Έλληνες, τους Ενετούς, τους Βρετανούς, τους Εβραίους και τους Γάλλους, καθώς εξερευνούμε το ιστορικό μωσαϊκό που είναι η Κέρκυρα. Αυτοί οι θεματικοί περίπατοι προσφέρουν μια μοναδική ευκαιρία για κάθε επισκέπτη να εξοικειωθεί με την ταυτότητα της Κέρκυρας, να έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με τους ανθρώπους της, τις ιστορίες και τα έθιμά τους, τις γεύσεις και τα αρώματα των αγορών, την ιστορία, την τέχνη και την αρχιτεκτονική.

  Μια σειρά καλοσχεδιασμένων περιπάτων που φιλοδοξούν να ζωντανέψουν μνήμες από τη μακρά ιστορία της πόλης, συνδέοντας το παρελθόν με το παρόν.

  Οι αποκλειστικές θεματικές περιηγήσεις μας είναι:

  1. Η Βρετανική Αυτοκρατορία

  2. La Seranissima

  3. Οι Κήποι, Οι Μνήμες, Και Το Ηλιοβασίλεμα

  4. Αυτή Είναι Η Κέρκυρα

  5. Μπουκιά Και Ιστορία

  6. Το Ελαιόδεντρο, η τζιτζιμπίρα και το κουμκουάτ

  7. Βενετική Χάρη, Γαλλική Φινέτσα Και Πολλά Μπαχαρικά

  Αυτή η περιήγηση θα σας οδηγήσει στα γοητευτικά πλακόστρωτα σοκάκια της Παλιάς Πόλης, όπου θα μεταφερθείτε πίσω στο χρόνο για να γνωρίσετε τη συναρπαστική ιστορία του νησιού και να ανακαλύψετε τη βενετσιάνικη, γαλλική και βρετανική κληρονομιά του.

  ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ: ΑΠΡΙΛΙΟ – ΟΚΤΩΒΡΙΟ
  ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ

 • Μια (ακόμα) Όμορφη Πλευρά της Κέρκυρας

  Η απέραντη φυσική ομορφιά του νησιού αποτελεί το ιδανικό σκηνικό για περιποίηση. Η εμπειρία μας με τα κερκυραϊκά brands ομορφιάς είναι μια τέλεια ευκαιρία να ανακαλύψετε τα μυστικά ομορφιάς του νησιού. Απολαύστε αποκλειστική πρόσβαση στα εργαστήρια των παραγωγών και ανακαλύψτε πώς οι αρχαίες τελετουργίες ομορφιάς, τα αγνά τοπικά συστατικά και οι παραδοσιακές τεχνικές, συνδυάζονται προσεκτικά με καινοτόμες προσεγγίσεις για τη δημιουργία εξαιρετικών προϊόντων ομορφιάς.

  ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ: ΑΠΡΙΛΙΟ – ΟΚΤΩΒΡΙΟ
  ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ